Tarieven

Tarieven snurkbeugel

Het aanmeten van een beugel tegen het snurken/Apneu is maatwerk. Iedereen is verschillend, alle gebitten zijn weer anders. En we moeten voorzichtig zijn met de kaakgewrichten.
Uitleg, onderzoek, keuze beugel, afdrukken van het gebit, bepalen van de juiste stand duurt zeker 1 1/2 uur. Na drie  weken  plaatsen en uitleg gebruik/onderhoud duurt 20 minuten.
Als uit onderzoek bij de KNO-arts of Long-arts blijkt dat u  een AHI-score heeft van 5 of hoger + " klachten overdag" , wordt de snurkbeugel door de verzekeraar vanuit de basisverzekering volledig betaald. Eerst spreekt u uw eigen risico aan en de rest wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering.
De aanvraag van deze vergoeding  loopt via ons.
Welke  " klachten overdag"  u moet melden bij het onderzoek bij  de KNO-Arts of Long-Arts vindt u op www.apneuvereniging.nl

Heeft u een AHI lager dan 5 dan is er geen vergoeding uit de basisverzekering. In dat geval betaalt u bij het afhalen de snurkbeugel zelf en dient u de nota in bij de verzekeraar waar u een aanvullende verzekering heeft. In ieder geval de röntgenfoto wordt (voor een deel) vergoed.
Prijzen variëren van 916,24 Euro voor de meest degelijke en comfortabele variant tot 480,00 Euro voor een solide en goed werkend alternatief. Prijzen zijn inclusief alle kosten, ook techniekkosten zitten daarbij in verrekend, tevens is meegerekend 1 nacontrole binnen 2 maanden. 
Het kan nog goedkoper, 380,00 Euro,  maar deze snurkbeugel gaat minder lang mee en  is minder comfortabel in het dragen. Deze is wel sneller te plaatsen.
Prijs snurkbeugel voor mensen zonder tanden/kiezen of met een gedeeltelijke gebit: eerst de situatie bekijken wat de mogelijkheden zijn; advies, eerst even laten zien op ons spreekuur. (kostenloos)
Bij de prijs van iedere snurkbeugel  zit 2 maanden nazorg inbegrepen. 
Controle bezoeken na deze periode vallen onder code G72 ( 28,02 Euro) en worden in rekening gebracht.
Als u hierover vragen heeft; svp telefonisch contact met ons opnemen:  024-684722